torsdag, november 15, 2007

Utmaning, någon?


"I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don’t know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week, but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog."

Någon som är sugen på en handgjord liten gåva från undertecknad? Lämna en kommentar i så fall och lägg ut utmaningen på din egen blogg! Jag lyckades lämna tredje kommentaren hos Sju rum och kök och det ska bli så spännande att se vad som dimper ner i brevlådan inom ett år. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, heter det ju. Med tanke på min okunnighet när det gäller pyssel och handarbete vågar jag nästan garantera att de gåvor jag skickar ut är sneda och vinda.

Någon kattunge får jag inte skicka till dem som antar utmaningen, för kattungarna är ju dessvärre inte handgjorda. Men jag har god lust när de klättrar i gardinerna (när blir det inne med sönderrivna trasor i fönstren?), välter ner krukväxter (varför är det inte trendigt med jordstampat golv?) och skvätter runt kattsand på badrumsgolvet (jag försöker intala mig att det är rena peelingen för fötterna. Eller åtminstone för strumporna). Kattungarna stannar alltså här. Stannar gör även min son vars pyjamasklädda arm syns i rakspegeln på bilden.

Det är superkul att läsa de kommentarer som trillat in! Vad duktiga ni är som hittat hit så snabbt! Och hej mamma, om du också lyckats hitta rätt! Visst är alla bloggar jättefina?

3 kommentarer:

Jenny sa...

Halloj!
Tack för besöket på min sida!OCH VÄLKOMMEN TILL BLOGGVÄRLDEN!
Jo, Ragdolls finns i tre olika mönstervarianter.ColourPoint, Mitted och Bicolour.
Havanna på bilden är en Mittedflicka. d.v.s vita tassar och vit haka samt en vit sträng på magen.Jag tror inte att Birmor har vit haka. Ja, det var lite rapport från kattvärlden också...Må så gott!
Kram
Jenny

Taggtråd & Gamla spetsar! sa...

Hallå!!
Tack för komplimangen.Det är sånt som värmer =)
Jag gillar oxå buddha!!!
Härlig sida du har.
Kram Helen

Inredningsgalen sa...

Fin blogg du har, tur att jag hittade hit!