måndag, april 14, 2008

Två packåsnor på mässa

Igår besökte maken och jag trädgårdsmässan i Älvsjö och kånkade hem både det ena och det andra. Lavendelträdet har maken visat i sin blogg, men jag tänkte visa en del annat som vi lade beslag på. Jag börjar emellertid med de fuskblommor som jag hittade på Indiska i Kista centrum. Hela denna bukett för en hundring, rätt och slätt!

De är stora, vita och helt i min smak.


Jag hade sagt till maken att jag absolut måste se vad butiken Årstiden visade på mässan, men gissa vad - vi såg nog allt, utom Årstiden..! Däremot förälskade jag mig i det här växthuset...

...och den här fågelburen från Madam Stoltz. Den har inget hem än, så den stod i soffan när jag tog bilden :-)

En del böcker och tidningar blev det naturligtvis också.


Ett fint solur följde med hem och står i vårt trapphus i väntan på att flyttas ut i trädgården.


Pelargoner är nytt för mig och jag kan i stort sett ingenting om dem. När jag skulle köpa de små plantorna som nu står i vårt växthus, såg jag hur alla andra spekulanter granskade blommorna med kritiska ögon. Jag bestämde mig för att inte visa hur fullständigt okunnig jag är, så jag vände och vred på varenda liten växt och försökte se klok ut. Kanske valde jag de sämsta pelargonerna, det måste ha sett rätt komiskt ut *ler*




Här ska basilikan frodas, har vi tänkt. Då kommer blomsterlådan inte att stå på golvet ;-)

Det blev också pynt till trädgården och en massa rötter som ska grävas ner och växa upp till löjtnantshjärtan och stockrosor. Inte visste jag att stockrosor inte funkar i zon IV! Man lär så länge man lever, hi hi.

Roligast var att träffa Maria som har bloggen Drömmar om Gotland, hennes man och deras ursöta lilla dotter. Dottern knockade oss med sitt charmiga, nästan tandlösa leende! Och jag som hade slutat längta efter bebis..! Maria är genomtrevlig - man kan till och med tappa sin kaffekopp så att det stänker på henne utan att hon blir grinig ;-) Jag gjorde just det, tappade koppen som jag höll i, bara så där. Maken är van och höjde inte ens på ögonbrynen...

Jag vet att många tänker på Engla idag. Det är okej om jag framstår som primitiv och ociviliserad, men i mina ögon har förövaren förbrukat sin rätt att existera. Inget straff kan vara hårt nog för den som skadar ett barn.

Ta hand om er!

Karin

57 kommentarer:

Änglahem sa...

Hejsan min lilla Åsna!!!*tihi*

Ojoj så mycket fint ni kånkade hem då!!! Växthuset är ju bara såååå fint!*avis* för att inte tala om buren!!!!!*avis igen*
Svårt att avgöra om dina pelargoner, men jag har lärt mig att dom kan se hur eländiga ut som helst men med lite kärlek och saxen i högsta hugg kan dom bli hur fina som helst!!
100:- för blommorna, det är vad som kan kallas fynd det!!
Har ni börjat förbereda för trädgårdsarbetet än?! Ska bli så spännande att få följa detta!!!

Ha en skön måndagkväll!!
Kramar/Ulrika

Håller med dig helt i frågan om monstret som tog Englas lilla liv!

Gårdsromantik sa...

Här har vi haft spenderbyxorna på ser jag...
Bry er inte om mig - jag är bara lite avundsjuk;-)

Vilka vackra saker du fick med dig hem!
Det måste ha varit ett fasligt kånkande!

Kram Maud

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åååååå så mycket fint ni har köpt!!! Så himla fina burar och blomsterlådan var ju hur fin som helst! Vad roligt att ha allt det med sig hem! Ska erkänna att inte jag heller skulle kunna se vilka pelargoner som var bäst :) Men det blir säkert jättebra med de du köpte.
Jag skulle också vilja frossa i växter och prydnader till trädgården. men först måste det bli en trädgård att plantera nåt i....
Vad roligt att träffa en blogg-kompis :) Kul att få ett ansikte på de man pladdrar med här i bloggvärlden :)

Jag känner inga gränser i min ilska mot det kräket som gjort allt illa mot Engla och hennes familj! Håller med dig fullständigt. Inget straff är straff nog.....Fy f_n!

Hoppas ni får en bra kväll.
Kram!

Jenny Oak Fae sa...

Åh, så mycket vackra saker!!!

Kram, Jenny

<3


Håller med om att inget straff är hårt nog mot den som tagit Engla´s liv...

Jo sa...

Inga korgar, plädar eller lyktor? ;) Fina fynd hade ni gjort iallafall! :)

Älfgärdet sa...

Nä men, då var det ju er 2 jag såg igår ändå!!! Kände igen maken tack vare bilden han har på sin blogg... Ingen kan ju ta fel på en sådan synthnisse eller??? Synd att jag inte sprang ifatt er! Men ibland slår ju blygseln till.... Ett likadant växthus fick följa med mig hem till Värmland (bl a en hel del annat...)!

Min dotter är snart 10 år...illamåendet bara väller över mig när jag hör på nyheterna...och jag tänker på vad han kan ha gjort med henne...

husnummer30 sa...

Så mycket fint ni fick med er hem! Det soluret är verkligen underbart. Kommer att bli superfint ute!

Jag kan inte heller något om pelargoner, men jag tänkte testa...om jag nu bara finner några exemplar.

För mig är det så oerhört svårt att plita ner en enda tanke om Engla - för jag kan bara inte förstå. Kan komma på hur många fula ord som helst, men det känns fortfarande så litet, som om det inte räcker för att uttrycka något så fruktansvärt.

Ikväll tänder jag iaf. alla mina ljus här hemma. //Jill.

spetsar och änglar sa...

Såååå många vackra saker du fick med dig hem.

Tänker på Engla och hennes familj!
Det är sååå fruktansvärt det som har hänt
Kommer att tända ett ljus för lilla Engla ikväll.

Kram Heléne

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men herregud människa. Vilka UNDERBARA saker du hittat och inhandlat! Jag är grön av avund över växthus och fågelbur!!!

*fniss* Jag ser dig nästan framför mig där du står och vrider och vänder på blomma efter blomma för att lite försynt sucka och skaka på huvudet över de dåliga exemplaren! Undrar jag om de andra som stod där var lika okunniga och bara låtsades de med!

Spanade in trädet ni köpte i din makes blogg (blev lite nyfiken på hyllan han lottade ut efter att du skrivit om det så jag var tvungen att avlägga visit) för någon dag sedan. Ett sådant vill jag oxå ha.

Kramkram
Annica

IKT i min vardag sa...

Hej vännen!

Handlat upp hela mässan ser jag ;-)
Fifina grejer! Diggar fågelburen extremt mycket!
Tror nog att du lyckades få de allra vackraste pelargonexemplaren, de ser fina ut iallafall!

Engla, lilla Engla...jag kan inte förmå mig till något annat än VARFÖR?!? Har också väldigt primitiva tankar kring det där aset. Tänkte mig stening eller gatlopp med älgstudsare inblandat...Leva borde han inte få göra iallafall...
Tänder ett ljus kl. 21:00 för att hedra hennes minne.

Kram ♥

Änglahem sa...

Fängelse?? i Sverige daltar vi med monster....det blir väl "vård", men vi får verkligen hoppas på fängelse och som du säger, det blir inte roligt isf för honom när de andra förstår vem han är!!

Trollspö?!! Tyvärr!! aldrig hört talas om....*hihi* det är grovt jobb som gäller, skit under naglarna!!!*fniss* Bara att slita! bra gympa!

Kramis/Ulrika

Lila sa...

Halloj, vad fina saker ni köpt på mässan. Jag gluttade länge på den vita blomlådan. Är ju SÅ söt!

Oh, vad avis jag blir på fågelhuset! Hittade inget sådant! Vad fick du ge för det?

Vilka fina kort du tagit!
Ska kika in på din mans blogg nu.

Kramis Lila

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ja det skulle vara roligt! :)
Jag har också förstått att vi inte bor så långt ifrån varandra :)
Kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Bjuder du bara på fika så ;)

Kramen

Snäckornas sjö sa...

Men så mycket vackert du/ni fick med er hem!!!! Jag är såååååååå avis nu...!!! Alldels grön är jag :-( Det enda jag kan trösta mig med att jag har en likadan fågelbur från MS ;-)

Går omkring och ser missnöjd ut för att jag inte kan vara ute i trädgården och plantera lite blommor. Stockrosor...är det zon IV vi bor i? Har inte så mycket koll på det. Har i alla fall planterat stockrosor förra sommaren, vi får väl se om de tar sig.

Ja, jag har blivit beskylld för att vara lik mor min, hon är dock mörkare än vad jag är. Kul att du såg likheten!

Håller med om det du skrev om lilla Engla...mådde fysiskt illa när jag läste om det bestialiska.

Kramar/M

junhe sa...

godkväll =) må-bra mässan hölls i lilla bengtsheden, 2 mil nordväst om falun, 200 kom & njöt av det som fanns =) grattis i förskott till 15 års bröllopsdag. i augusti firar vi 10 år som gifta =) ska bli festligt =D ha en bra vecka/ kram junhe

Jenny Oak Fae sa...

Jag hoppas på det samma som dig...men antagligen blir det väl Psyket för honom, så brukar det ju bli med såna monster..!


Kram till dig!

<3

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Hur i hela friden klarade ni av att kånka runt på allt det där , är Wolfen som en fällkniv idag ;-)
Eftersom du inte verkar ha någon plats för fågelburen så kan du skicka den raka vägen ner till mej ;-)
Bannar mannen , nästa helg jo pyttsan :-(
Ja ge varje mamma i Sverige en rostig gammal matkniv och släpp in dom i samma rum som den där idioten ... jag blir så upprörd och arg . Var är meningen ???
Varma kramar /Lotta

lottens vita och gröna sa...

men karin då, så underbarasaker, växthuset och buren och soluren åhhh slurpfaktorn är höög!

vet du, känner detsamma kan inte tala om den där besten, när jag såg hans ansikte kände jag ett sånt hat, hn har ingen rätt till luften...

varm kram lotten

Hagbacken sa...

Hej och tack för besöket! Vad kul, det haglar in nya, fina bloggar som jag inte hade en aning om att de fanns! Jättefina bilder, ska absolut gå igenom allt!Kram Linda

Marie sa...

Men hallå där, hur mycket fint köpte inte ni på trädgårdsmässan! Underbara saker!
Hihi, ser dig framför mig där du står och vrider och vänder på pelargonerna i affären. Jag tycker de ser fina ut iallafall!

Jag kan bara hålla med dig i dina ord om Engla. Inget straff kan vara hårt nog! Mina tankar har varit hos Engla och hennes familj hela dagen, nu ikväll brinner ett ljus för henne här hemma.

Kramar Marie

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Karin!

Vad mycket fint du fick med dig hem! Fnissade lite när jag läste om pelargonköpet... Vet du, jag har hört att man ska ta bort blommorna om plantorna är små och behöver växa till sig... De stjäl en massa energi ... Brukar själv knipsa av dem i början.. men ta det inte som lag... Men jag har som sagt läst det någonstans för länge sedan...

Burarna är kanon!!!

Jag tycker också att det är vidrigt det som det där sjuka kräket gjort... Men dödsstraff är jag emot...tycker att det borde finnas riktiga straff istället. Livstid i mycket hård miljö... Sedan så kan de ju få en krok i taket och ett rep på rummet...

Sköt om dig!
Kram Hanna

P.s vad kul att du kollade in till mina nära och kära!!

Cin sa...

Åh, som ni fyndade på mässan! Lite avis blir jag faktiskt då jag missade mässan när den var i Malmö och tyckte att Älvsjö låg lite långt bort...
Fullkomligt älskade den vita blomlådan i trä! Verkligen snygg.
Kram Cin.

Living by Milla sa...

Hihi, kan se dig framför mig när du står och inspekterar pelargonerna !:)

Fågelburen är såå mysig likaså växthuset !

Håller helt med dig angående Englas förövare, hoppas innerligen att han får det straff han förtjänar!!!

kram
Camilla

sextiofemman sa...

Oj, så mycket fint ni hade köpt...
Lycka till med plantorna.

Kram Bibbi

Mamma C sa...

Hoppsan, köpte ni hela mässan :-) Vad mycket fint ni fick med er hem. Kul det där när man ska se lika kunnig ut som dom övriga. eller var det så att dom var lika okunning som du.
Håller med dig i dom sista raderna du skriver.
Kram mamma c

Mamma C sa...

Hoppsan, köpte ni hela mässan :-) Vad mycket fint ni fick med er hem. Kul det där när man ska se lika kunnig ut som dom övriga. eller var det så att dom var lika okunning som du.
Håller med dig i dom sista raderna du skriver.
Kram mamma c

Mamma C sa...

Hoppsan, köpte ni hela mässan :-) Vad mycket fint ni fick med er hem. Kul det där när man ska se lika kunnig ut som dom övriga. eller var det så att dom var lika okunning som du.
Håller med dig i dom sista raderna du skriver.
Kram mamma c

Lilla Blanka sa...

Hej Karin!

Åh vilket inlägg..jag blir alldeles sjuk när jag ser alla ljuva ting du har inhandlat...!

Soluret wow..och buren är ju sååå fin!!!

Sedan måste jag säga att du är världens gulligaste!!! Jag blev så otroligt rörd över din goa kommentar att jag blev alldeles fumlig och inte visste vad jag skulle göra..TACK!!!

Håller med dig om den sjuka människan som tog lilla Englas liv..man kan bara hoppas att han blir inlåst för alltid.

Har tänkt på hennes familj hela dan..skakar när jag tänker på vad som hänt...det är så fruktansvärt..

Stor kram vännen!!!
Mia

Betonggården sa...

P stod vid ett gatukök tidigare idag och då kom det en liten tjej skuttande, hon var ungefär i Englas ålder. Han höll på att börja gråta när han tänkte på hur nån bara kan hoppa på ett litet barn så där... :(

...

Oj, ni måste haft en helt egen avdelning i "shoppinggarderoben!" :) Vad mycket fint ni hittade! Visst fanns det mkt fint, men vi handlade endast bra-att-ha-grejer. Så tråkiga att det inte ens blev bilder i bloggen. :)

2006 planterade jag 2 stockrosor vid skogslinden. Vad jag minns så såg jag inte skymten av dem i somras... ?? Jag kan nog tyvärr inte skylla på växtzonen... snarare misskötsel. Oops.. :) Vad de klarar för zon hade jag ingen aning om ...tog nog för givet att det skulle gå, då jag köpt dem här. Det kanske man inte ska göra, eller? Borde nog kolla det innan jag provar igen?! :)

Underbart vitt växthus!
Jag såg en massa folk släpa runt på såna där blomsterlådor - men hittade ingen själv. Om det var de jag tror som sålde dem, så var de slut när vi kom dit, tyvärr. Så söt!
Annars kollade jag mest lyktor och glasklockor. Hittade en spec klocka som jag sett på nätet, men den kostade mkt mer på mässan, så det blev ingen.

Soluret måste väga en del, va? Ni måste verkligen släpat! :) Vi såg oxå ett fint solur, där de sålde lejonen. Stod inget pris dock, och alla säljare var upptagna.
Med andra ord - inga jättefynd för oss, men supertrevligt hade vi! :)

Nu ska jag försöka gå och lägga mig - har ju en intervju imorgon! :) Tänk på mig kl 10!

Kram, vännen!

Hm, jag blev sugen på kaffe helt plötsligt... ;) Hihi!

Beas sa...

Oj, vad mycket fint du fick med dig hem. Är superavundsjuk på ALLT!

ColonialEast sa...

Hej!! Vad häftigt när jag tittar på dina bilder på saker du köpt på mässan!! Jag kan nästan peka ut exakt vart du har köpt dom. Föll för samma saker. Soluret var jag mycket mycket nära att köpa. I montern bakom fanns det ett annat gammalt solur som jag också var jättesugen på. Och det lilla växthuset och lådan längst ned (kommer inte ihåg vad det stod på) var från samma butik, eller hur??? Kikade på dom sakerna också :-) Ångrar att jag inte köpte mer när jag ändå var ute där. Tur att de stängt nu annars hade jag åkte och köpt ett solut i morrn! KRAM!!

MormorRuthsAnn sa...

Wow vad mycket härligt du har burit hem!! Det soluret blev jag helt såld på, underbart!!!
Jag får passa på att gratta dig/Er på bröllopsdagen, good job!!

Vad kul att du träffade Drömmar om Gotland, hon skriver alltid underbart och verkar helmysig...uppenbarligen var hon det också :)

Jag håller helt och fullt med dig...när man har erkänt som han har gjort så finns det ingenting annat än att eliminera en sådan person...det låter hemskt men han har inget berättigande på denna jord. Dessutom blir jag förbannad att vi skattebetalare skall "försörja" hans fängelsevistelse i många år framöver.

Må väl!
Ann

Katarina sa...

Åhh så härligt ni har haft det på mässan :)
Hej på dig Karin , det var ett tag sen ,ler*Vilket urcoolt växthus o vacker fägelbur du fick med dig hem:)
Nu blev jag så sugen.Kan tro att du verkade kunnig då du kikade på pelargonierna, hihi*

Ha en toppendag !
Kram
Katta

Katarina sa...

Hej Karin :)
Så det gick inte med äppelkvistarna, min blommade så vackert förra veckan...skall jag skicka dig några, ler*
Kanske det fungerar med syren..har aldrig provat :)
Jo mitt engagemang för hundarna är stort o ligger mig nära förståss:) Har nu hand om Sponsorshundarna på vår hemsida
www.neverneverland.se
( ja jag vet, det är inget bra namn, men det är så djupt rotat så det fick vara, men jag säger hellre NNL, ler* )

Nu skall här snart bli en långpromenad i solen, så härligt !!

Skoj o höra från dig :)
Kram
Katta

alegni sa...

shit, vad mycket snyggt ni handlat!
det blir trädgårds- o stormässa här i våra knutar alldeles snart, men jag tänker hoppa över eländet, för där brukar finnas absolut inget att handla! det enda man kunde gå o se är martin timell som kommer att vara där en dag, men inte ens han lockar tillräckligt ;)
ha det gott!
kram,
ingela

Guldkorn i min vardag! sa...

Hej vännen kommer in för en kommentar senare idag, ville bara tala om att jag inte drunknat i målarburken...fast det var det väl ingen som trodde heller.
Kram Ulla-Bella

Anonym sa...

Ååå jag vill oxå handla massor av trädgårdssaker!! Jag vet bara inte var i den 6000kvm stora trädgården man ska börja *suck*
Det sköna med att bo i södern är att det går att odla lite "annorlunda" växter (Annorlunda ur en stockholmares synpunkt) :-))
Jättefina saker ni införskaffat,de vita blommorna ..vill jag ha...
Ett tips! Leta efter Barockpenséer,de skulle passa super i ert nya lilla växthus :-))
Kram
Rebecka i morotslandet..

Anonym sa...

Åhh så många vackra saker, ni fick med er hem....

Bodil sa...

Ni har shoppat loss ordentligt ser jag. Madam Stoltz tillhör mina favoriter.
Kram

Millygarden sa...

Kul med trdgårdsmässan! massor med fina saker du köpt! jag var också där...kika in hos mig får du se...

Kram Marina

Änglahem sa...

Åhhh Karin!! Tänk på mig tio över ett för då ska f..skapet ut!!!!! Jag har aldrig längtat att gå till tandläkaren som nu, tiden kan inte gå fort nog.......har såååå in i bängen ont!!!

Kramis
Ulrika

Noralill sa...

Så masse flott du hadde fått med deg frå hagemessen! Den store buketten med kvite blomar likte eg veldig godt, og det lille drivhuset var berre skjønt!

Tenker på Engla i Norge òg, heilt grusomt! Heilt einig med deg, den som gjer slikt med eit barn fortjener ikkje å leva...

Änglahem sa...

Tack Karin, det behövdes! Men nu är den borta och med den 1400 spänn. Plågas + betala för det, det är nesligt tycker jag!*hihi*
Den satt som attans så nu sitter jag här och väntar på att det ska börja värka (men det är iaf värk som jag vet går över) när bedövningen släpper....fullproppad av värktabletter!! Blir väl hög här snart....*fniss*

Ha det bäst goa Karin!
Kramar
Ulrika

Lisas torp sa...

Jodå, jag känner igen ett och annat från mässan, och kan förstå att ni kånkade! Själv hade nöjde jag mej med några pelargoner och sättpotatis, men mycket ville man ha! Så ursnyggt växthuset var, det spanade jag också in. Soluret missade jag nog, men inte Årstiden, men den kan du ju besöka i Sthlm sen.
Oj, så fina saker ni handlade!!!

Tackar för titten hos mej också!

Kram

Lisa

Lisas torp sa...

...dessutom har jag en liten utmaning till dej i mitt senaste inlägg!

Och du - GRATTIS till bröllopsdagen också!

Lisa

svartataket sa...

g är inte ett dugg avis på att du också varit där och fyndat en massa fiiint *lila i ansiktet*

Ha en bra dag!

Ann-Catrin sa...

karin!!!

jasså ni konkade ni med.. synnerligen fina saker.. den där lilla "flower plant" ..ja den fick följa med mig oxå.. så fin den är.'Jag har kryddor i nu och en marghuritte.. den kunde jag inte alls stava tilll märker jag..ja säöt är den i allfall!!
De små burarna är ju bedårande de med.. och härliga böcker!!

Vad kul att träffa en bloggkompis.. jag spanade och spanade på mässan men inte såg jag någon jag kände igen inte!!

Engla ja... jag grät igår..och jag vill gråta idag .. det finns liksom inga ord.. inga som räcker till"""

mejl till dig..pling!!"

kram kram A-C

IKT i min vardag sa...

Nämen titta! Jag vann!!!
Har plötsligt fått sån tur att jag måste nog passa på att köpa en trisslott imorgon!

Kraaaaaam! ♥

My Lovely Things sa...

hej!!
Åh vilken trevlig blogg du har...

alltså du visar så underbara saker..

ja..din fågelbur du har köpt är så fin....

Alla växthus och lycktor..ja du har så mycket fina saker..här får jag nog kika runt lite,,

ha de gott..
kram anna

Solsjö - Under en vind sa...

Gokväll!! Vilken tripp ni varit å, gillar verkligen allt ni hittat! massor av saker som du kan skicka hit om du tröttnar...hi hi....

Hos oss brann ljusen för Engla och andra barn som far illa igår! det finns inga ord....

Stor kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka fina fynd fr mässan, underbart växthus o fågelbur!! Och den vita plantlådan gillde jag verkligen! Mari.

Unknown sa...

Passande bilder för visst är det vårkänslor i hela kroppen efter dagens väder!
Trädgårdsmässan, skulle också vilja ha åkt på den så skoj!!!
Jag har rotat runt hela eftermiddagen i trädgården, phu där finns allt massor att göra, men det är härligt också.Det låter konstigt men jag får nästan energi av att greja ute.... Det fick nog dessvärre Ossian också, han städdade siin träkoja och jag tyckte han härjade så upp och ner så jag tänkte skönt nu somnar han nog i tid så jagkan plugga sen, men tji fick jag, han somna för en halv timme sedan.
Usch ja, visst är det fruktansvärt det här med Engla och Pernilla, stakars nära och kära och hur skyddar man sig från allt detta hemska, det har varit så mkt nu ett tag tycke jag, men det här i arvika osv. Vilket straff bör de egentligen ha och vart brister det när det går så illa... Phu vad ska man säga..

Ha det gott! Kram Petra

Guldkorn i min vardag! sa...

Såja nu sitter jag här och tar igen mig efter en lång o hektisk dag. Efter jobbet fick jag agera catering till yngste sonen med familj. Så jag har stekt massor med goda köttfärsbiffar och gjort potatismos. Herregud så mycke fint du har släpat hem, fuskblommorna i vitt var så rätt..
Fågelburen scharmig till tusen, ska du ha blommor eller pippi i den?
Skratta när jag läste om ditt spillande, du kanske är min dotter iaf.för jag är precis likadan. I somras när vi blev medbjudna på en utflykt och skulle fika på ett mysigt ställe så hände följande.
Jag tog en bricka satte kaffemuggen på den, när jag sen skulle sätta ner den på bordet så fanns ju den där förbaskade handväskan på axeln och sakta men säkert gled den ner(har pilsneraxlar) så det stötte till i handleden varvid jag tappade greppet om brickan kaffemuggen stjälpte kaffet sprutade på min fina turkosa tunika så hela jag såg ut som en kaffeböna. Försökte tvätta bort det värsta på toan med det resultatet att hela tunikan blev blöt, efter det fick jag heta kaffespillarn...
Ja du vännen ingen hylla blev det men det gör inget jag är gla ändå..
Vackert solur
Kram Ulla-Bella

Betonggården sa...

Hej, du underbara människa! :)

Intervjun gick bra, var inte det minsta nervös! Tror dock att det är tufft motstånd ang jobben - var visst två som var direkt aktuella.

Som jag sagt tidigare: jag är värsta sortens virrpanna ...har ju glömt (gång på gång) att tala om att vykortsbebisen har samma namn som du! :)
Kommer däremot ihåg att jag skulle skicka länk ang Lettlandsinsamlingen. Hittar inte på den jag tänkte på, men fortsätter leta. :)

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram!

Kalkstenssommar sa...

Vilka grejer du fått tag i! Jag är avundsjuuuuuuuk!

Tack för din goa kommentar hos mig.

Kram L

Elzie sa...

Nej, vem vet vad man vill med trädgård? Inte jag i alla fall, fast dte finns så många duktiga människor därute i bloggvärlden. Jag insuper inspiration från alla håll och snart ska jag sätta igång med mitt projekt för i år: framsidan på trädgården!!
Ha det så gott och tack för gullig kommentar inne hos mig.
Kram Elzie