lördag, mars 01, 2008

Mallig mamma ;-)

Kanske beror det på åldern eller på det akuta mentala tillståndet, det vill säga hjärnsläppet, men vädret växlar för snabbt för att jag ska hinna med. Ena dagen plockas vårjackor fram, nästa morgon är det vitt utanför fönstret när vi vaknar!


Vitt ute men grönt inne. Jag kärar ner mig i varenda murgröna jag får syn på. Ungefär hälften av dem överlever...


...och samma sak är det med min andra favorit, passionsblomman. Är de alltid krävande och svårskötta eller är det jag som inte riktigt har förstått hur de vill ha det? *undrar*



Idag är jag malliga mamman! Sonen deltog i sin första skyttetävling och kom tvåa i sin åldersgrupp. Superkul! Här ser ni honom, provskjutandes geväret. Japp, han är faktiskt pojke, håret till trots. Efter tävlingen stannade vi till vid djuraffären för att köpa mat åt våra glupska ciklider. Butiksinnehavaren kom fram och frågade: Hur går det för damerna? När vi kom ut till bilen meddelade sonen att det är dags att uppsöka närmaste frisör, hi hi!


Mitt gamla strykjärn har länge sjungit på sista versen och för ett par dagar sedan byttes det ut mot en ny förmåga. För att vara präktig och ordentlig läste jag bruksanvisningen och där stod bland annat: Stryk eller ånga aldrig kläder medan du har dem på dig.

Vilken tur att de skrev det, annars hade det slutat illa ;-)


Högen med ren tvätt som väntar på att strykas ska betas av...

...men det vore onekligen roligare om jag hade en snyggare strykbräda! Som den på bilden ovan, till exempel! Bilden är hämtad ur boken Det sunda hemmet av Gina Lazenby och eftersom jag fotade av den är kvaliteten inte den bästa.

Är det någon som vet var man kan hitta en liknande strykbräda?

Ha en trevlig helg!

Kram, Karin

52 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

hallå darling!!!
du skriver så levande att jag är mmed dig i varenda skrymsle och tanke...
Och det är klart du ska vara mallig... vad har man barn till egnetligen... du får krama honom extra nu när han varit så duktig.. min son såg oxå ut så där till för någon månad sen...nu är han nästintill rakad... snyft.. han grinade sig till det.. blev en liten huligan!!!
fast nu har jag vant mig och tycker det är riktigt snyggt....
Vad ni har dte kämpigt med snön... visserligen har vi spöregn, läs hela dagen..men faktiskt bättre än det där kalla vita.
Hur vacker kan en stryktvätt bli egentligen.. jo när den ligger på en vacker skänk i Karins hem!!!.
Fortsätt du att vara malliga mamman hela dagen.. själv ska jag njuta en halvtimme i mitt hus UTAN en enda levande själ... åtminstone en halvtimme till""
Ha det bäst kramar A-C

Solsjö - Under en vind sa...

Klart att du ska vara stolt över sonens skytte! Min bror höll på med det så jag har varit med på några tävlingar som barn, men testade aldrig att skjuta själv...

Trenden bland killarna är ju långt hår nu...vi har flera av dem på vårt fritids!

ALLA mina murgrönor dör, så jag är imponerad av att du klarar hälften!

Ha en riktigt skön lördagskväll, kram!

Änglahem sa...

Hej Goa Karin,

Hi hi tack för dagens goaste skratt!! Gratulera sonen från mig, jättebra gjort!!! Klart mamma ska vara stolt!!! Men stackarn som blir kallad dam!*fniss* kan inte låta bli, men inte roligt för honom det förstår jag!

Överlever hälften av dina murgrönor??!! Alla mina har en viss tendens till att dö ifrån mig, får bara en massa spinn, glömmer antagligen att duscha dem tillräckligt!

Strykbräda a´la den på bilden har jag sett hos Jungfrukammaren, alias Den vita skolan. Kolla och se om den finns kvar!
Stryka....är inte högsta prioretet om man säger så...

Ha en bra lördagkväll min sköna!

Kraaamaaaar
Ulrika

IKT i min vardag sa...

Hejsan "Malliga mamman"!
Klart man mallar sig över sina fantastiska barn, de är ju bara så bra! Grattis till skyttekungen från mig!
Igår var här strålande sol och vår och....idag snöblask och blääää. Man får ha sol i sinnet istället ;-).

Har nyss begravt en stooooor murgrönebåge i sopen, förstår inte varför de inte gillar att bo här...Vi har det nog alldeles för varmt här hemma.
Köpte lite uteblomster idag, men de får stå i kassen till solen tittar fram...

Trevlig lördag!
Många kramar, Linda.

Radhusdrömmar sa...

Vad kul med tävlingen! Gratta sonen!

Jag har också svårt med murgröna, gillar dem, men efter ett tag så blir de bruna och dör....
Fast jag har vattnat. Försöker vattna mycket eller så testar jag att vattna lite, men inget funkar.

Ha en fortsatt bra helg!

Kram Johanna

Lilla Blanka sa...

Åh inlägg!!! Kastar mig över det som ett glupskt lejon..! Jag älsakr också murgrönor, har köpte flera stycken på sistone..de kan vara svåra att hålla liv i, men än så länge lever de :) Passionsblomma är också så himla fina. Har haft min i ett par år nu så den har nog accepterat min behandling..som innebär inte för solig då torkar den ihop totalt, så nu står min en bit in i rummtet och har mycket jord som ständigt är fuktig...
Här har vi inte haft nån snö på hela vintern..gräsmattorna är knallgörna, fast det regnar och är tråkigt väder (som alltid så snart helgen infaller sig, veckorna strålar solen, men så fort helgen kommer så kommer regnmolnen..)
Grattis till silvermedaljören!!! Åh det är så kul när det går bra för barnen!
Han är välsigt lik min 11-åring i håret..fast K har inte lust att klippa sig...han är mycket för skateboard/snowboard och sånt så då skall det tydligen vara låååångt hår :) Han är så söt ändå så jag låter honom hållas :)
Ja jösses en sån strykbräda hade jag inte sagt nej till, undra om det går att få tag på loppis..?
Jaså det är F på bilderna hihi, ja man kan aldrig veta med honom, den lurifaxen :) Vad fint han grejar i biblioteket förresten...jättefint!
Oj nu tar nog kommentars-föältet slut snart...Ha en skön helg vännen!!!
Kram
Mia

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja du, detta väder... *suck* Ena dagen känner man sig glad och full av liv och energi. Och nästa...Ja, då ligger man nästan helst kvar i sängen och drar täcket över huvudet... Och detta bara pga vädret.

Eftersom det tydligen är varannan dag som gäller hoppas vi på sol i morgon!

Kram Annica

IKT i min vardag sa...

Hej igen kompis!

Jodå de prickiga burkarna kommer också från Panduro. Första gången jag beställde därifrån, men inte den sista *nöjd*. Vi fyllde burken till bredden med kardemumma-doftande kolakakor (med 1/3 fullkornsdinkel och resten siktat samt hälften av sockret=väldigt gott). Sonen älskar att baka och kolakakorna är ju lätta att sno ihop...

Kram på dig!

Sarah sa...

Trodde först att strykbrädan var din, passar liksom in hemma hos dig ;O)
Duktig son du har, stolt mor så klart! Här ser man inte snö så långt ögat kan se....
Kram Sarah

ColonialEast sa...

Gillar också strykbrädan!

Lilla Blanka sa...

Haha jag får säga desamma med dina kommentarer..! Jag får ocskå ett sånt där <---------------------->
leedne haha och så spjojnkar jag upp och ner i stolen för du skriver så härligt!
Jajamen, det är ofta som K får höra när han o lillasyster är ute att "hur mår de här små töserna" haha men det hindrar honom inte att behålla lockarna...
Melodifestivalen var väl sisådär..Björn G är ju så gullig att man kan äta upp honom..Perelli var väl rätt OK och Bengtzing lika turbo som vanligt... :)
Kraaaaaaaaam
Mia

lottens vita och gröna sa...

hallojsan karin! visst ska du vara mallig med all rätta! usch de här omslagen ä jobbiga innan våren riktigt biter sig fast..murgrönor gilar kalfattigt vatten, alltså vatten som stått nån dag har jag hört och passionsblommr gillar fukt, ge den lite spray vatten varj dag.jättekram lotten

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej! Glad att du tittade in hos mig och skrev en kommentar. Det lyser alltid upp min tillvaro att få några ord från trevliga bloggarvänner...

Kram Annica

Lea sa...

Hej och hallå du roliga!
Herregud stackars sonen bli kallad dam, jag förstår att han bokar klipptid på momangen. Men så roligt att det gick så bra på tävlingen!
Kan inte din ultra händiga man fixa en strykbräda? Den var ursnygg den på bilden.
Murgrönor är ju rena rama mörkret att få och överleva åtminstone jag är helt hopplös när det gäller de.
Ha en fortsatt trevlig helg!
/Lea

Anonym sa...

Hej
Murgrönan dödas av spinn och ojämn vattnande. Tyvärr förlänger jag din "måste" listan, ta ner den i badkaren
en gång i veckan och duscha den rejält! Tack att du har givit oss möjligheten att se och njuta av ditt och familjens vackra hem.

MVH
Anna

Anna sa...

Tänk att jag känner igen det där, vissa blommor klarar man bara inte. Jag klarar inte ormbunkar och murgrönor. Min kollega tröttnade en gång, och tog mina två murgrönor till sitt fönster, och himlans så fina de är nu. Samma väderstreck och allt, ändå klarade jag dem inte. Suck!

Grattis till sonen - förstår att du är mallig. :0)

Kram Anna

Jes/Vita villa vila sa...

Klart du ska vara en mallig mamma ☺ Kul!

Ha ha ja nu förstår jag vad du menade med strykbrädan... Psst! Kolla Blocket, kanske finns någon nu!

Önskar dig den bästa av söndagar! Kram Jes

Guldkorn i min vardag! sa...

Ja du lilla söta malliga mamman, inte klaga, här lindas hjärnan in i nyfallen snö*** hela tiden inte ett spår av vår¤¤!!
Och så dessa blommor jag har inte heller så god hand om mina stackare, men blomsterhandlare skall ju leva dom också:-)
Nu kommer vi till det värsta, när vi köpte vårat sommarställe för ca 5 år sen fanns en sån strykbräda där, min man konstanterade att sånt skräp skulle inte vara kvar o vips innan jag hann fatta vad han kastade bort så var den på väg till soptippen grrrrrrrrr..
Men jag lovar ramlar jag över en sån ska jag skicka den till dej!
kram Ulla-Bella

Jo sa...

Hej! Hittade precis hit, väldigt snygg och trevlig blogg! :)
Jag har hört talas om folk som faktiskt HAR hittat sådana strykbrädor på loppisar, men hamnar vi på samma loppis, får du se upp för mina vassa armbågar. Nämnde jag att jag har spelat rugby? ;) http://www.vitavillavila.blogspot.com/ har hittat en på loppis och målat om den, kolla in den! :) en dröm!

Dorthe ♥ sa...

Klart att du är mallig...det förstår jag såå väl. Du får hälsa till honom och säga GRATTIS!

Kram
Dorthe....jag har en sån strykbräda, och jag kan lova dig att det blir INTE ett dugg roligare att stryka fast jag har en sån :-(

Snäckornas sjö sa...

Hej på dig!

Jag kan inte ett smack om växter, men mina brukar överleva konstigt nog! Kanske för att jag inte vet något om dem ;-) Murgrönan frodas för fullt, men passionsblomman slängde jag i höstas. Den började se risig ut...men den hade säkert klarat sig om man hade lagt ner lite tid på den. Gillade blommorna på den, plus att de luktade "Jenka"...minns du tuggummit från 80-talet?

Fin strykbräda...hade man en sådan kanske man skulle stryka också. Vilket jag undviker i längsta möjliga mån ;-)

Kul med sonen! Och vad duktigt!! C skjuter också...Nordisk trapp. Vi har ett hagelgevär här hemma, bakom lås och bom i ett stort vapenskåp. Det är ju tryggt att ha ett sådant när man bor här ute på landet, tryggare hade det varit om jag visste något om geväret och hur man använder det ;-) Är vapenanalfabet ;-)

Kram på dig!!

White Season sa...

Visst är vädret som det är och lite före ligger man väl också, mina små penséer vaknade upp med ett snötäcke också i morse...men sen smalt den ju bort förstås. Kul med skytte, det skulle jag vilja pova på.. Ha en fortsatt bra söndag utan massa styrktvätt :-) Kramar Malin

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Karin!

Den snygga strykbrädan fanns hos Junfrukammaren, Den vita skolan. Jag minns det eftersom jag själv ville ha en sådan. Nu är den dock såld, kanske till dig?

Murgrönor mår bra om de slipper stå i direkt närhet till ett element och om de inte vattnas "ojämnt". Inte torka, och inte för mycket blött heller...
De andra vet jag inget om, men den var oerhört vacker!

Jag kollade på dina bilder innan jag läste texten. Så jag funderade på om DU var intresserad av skytte. Så tänkte jag; jaha, är det så hon ser ut...
Hihi! Vilken total-tönt jag är! Det var ju din son! ;-)
Stolt ska du vara, det ska man vara som mamma tycker jag. Alltid!

Önskar dig en fin vecka, och hoppas att vi alla ska få lite vår på riktigt snart. (Vi har det lika som er med vädret här i Dalarna)

Kramar Hanna

Lea sa...

Tjenamoss!
Det är grova grå stenar i hänglyktorna och lavendel i glasburken.
Jo tack snart är det påsk jag har haft sportlov i veckan och gruvar så där lagomt mycket.
Nu ska jag sova för att vara fulladdad av energi inför kommande arbetsvecka.
Ha det gott!
/Lea

Marie sa...

Självklart ska du ska vara mallig över sonen, det klart att man blir superglad när det går bra för barnen! Stackarn att bli kallad dam, kan ju inte ha varit alltför kul!

Här har vi knappt haft någon snö på hela vintern, bara en massa regnande och blåsande. Idag har det dock varit värsta vårdagen, helt ljuvligt!

Jag vet inte riktigt hur jag får mina murgrönor att överleva, men jag gör samma sak med dom som alla andra blommor jag har. Jag spolar upp vatten i diskhon och ställer ner dem där så de själva får suga upp det vatten de behöver. Smidigt och lätt, det gillar jag!!!!

Ha en bra vecka du goa Karin!
Kramar Marie

Ps. Vem vill inte ha en sån vacker strykbräda?

Lilla Blanka sa...

Hehe Karin du är underbar :) Jag tror inte Ambiance skulle imponeras så värst av min blogg..men det skall bli sååå kul att se vad de har fått in sen jag var där sist i höstas. De var så gulliga att lägga undan korset åt mig..och jag har verkligen stressat schema för vi har hela visiten inbokad timme för timme (jobbgrejer) men jag tänkte att jag MÅSTE in dit o spana lite..så får jag springa ikapp de andra sen på väg till hotellet haha...
kram
Mia
Ps nix, inget M..man får ju blidka mannen lite eller hur ;)

Millygarden sa...

Duktig son du har! Man blir alltid så stolt som mamma när ens barn gör något bra! Jag själv minns mina töser i höstas när dom ställde upp i en kör som sjöng med temat Astrid lindgren 100år. Flickorna var klädda i varsin Noa Noa klänning i ljust grönt med lockat hår och nätta små skor! föreställande Madicken med syster...gissa om jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka...

Kramis Marina

Radhusdrömmar sa...

Vad kul med namnen på barnen!
Tänk vad lika smak vi har.

Ha en bra vecka!

Kram Johanna

Tidsmästarinnan sa...

å vad bra med murgrönetips bland dina kommentarer, jag har en som börjar se risig ut...
Vad kul med en prisbelönt skytt i familjen - grattis till den stolta mamman också!
Strykjärnsbruksanvisningen var ju väldigt kul, sånt gillar jag! Kommer ihåg en chokladpuddingsförpackning (vilka långa ord!) i England, färdig pudding alltså, där det stod på undersidan typ "don't turn upside down". Men det var ju bara det att för att kunna läsa denna instruktion så var man ju tvungen att... just det :-)
Kram och ha en bra början på veckan!
S.

♥ Pia... sa...

Hej du makkiga mamma:) klart man får vara det när ens avkommor är så duktiga....men du ...vad har du för husdjur???...fina blommor..och det där strykbrädadet skulle allt jag med vilja ha..undrar var man kan köpa nåt sånt....skulle vara så mycket roligare stt stryka då ...tro jag..nu kallar jobbet på mej..ha de så gott.....PIA

spetsar och änglar sa...

Vilken fin strykbräda!!!Här växer strykhögen alltid.Och strykbrädan står nästan alltid framme.
Och den är inte vacker att se på.
Men den som du visar skulle jag allt vilja ha.
Det är klart att du ska vara stolt över sonen !!!!!

Ha det gott/Kram Heléne

Brunkullan sa...

Haha..så roliga bruksanvisningar det finns nu när de måste skriva så mycket konstigt för att inte bli stämda!
Som i USA där de måst skriva in att man måste sitta kvar och styra bilen TROTS att man har speedcontrol..hihi!!
Tydligen en dam som satt på den på sin nya fina husbil, och reste sig sen för att gå bak och koka kaffe...varpå bilen kör av vägen...såklart!!
Hon fick massor av miljoner i skadestånd eftersom det inte stod i bilens bruksanvisning att man INTE kunde göra så.....:)

Knäppt!

Strykbrädan är jättefion. Vet inte var man hittar dock. Men har sett den på någon webbutik..så googla på strykbräda och trä:)

Susanne

Guldkorn i min vardag! sa...

God Morgon!
Spara stryket!!
Kommer ju ihåg att det finns att beställa trästrykbrädor i nätbutiken ContryStyle.
Hugs for you!
Ulla-Bella

lottens vita och gröna sa...

hallå karin, funderade på murgrönor, det är precis tvötrom de gillar kalk, ha dem inte i full sol och spraya dom varje dag så unviker du spinnet. kram från lotten som ibland vänder på botten...

En inredoholic sa...

Ååå jag förstår att du är stolt! Klart du ska vara ! Du skriver så bra. Det är en fröjd att läsa din blogg!
Hoppas du får en go start på veckan.
Kram
Jannice

Maria sa...

Har sett så många snygga stykbrädor på senaste tiden, börjar ångra att jag gav bort min till loppis!

mittiminvillervalla sa...

Så det kan bli! :o) Förstår om sonen om det blir frisören nästa! :o)

Jag är äldst av mina syskon och när jag och min syster brukade fara till badhuset så gav dom alltid henne en nyckel till herrarnas. Kommer än idag ihåg hur hon drog ihop munnen och surade över detta. Oftast fick jag be om att byta till rätt nyckel för hon vägrade ;o) Till slut lät hon sitt korta hår växa då löste sig allt av sig själv!

Dom där bruksanvisningarna är ju hur korkade som helst ibland! ;o)Fast det är klart, har man bråttom och ser att kläderna är skrynkliga, något jag är allergisk mot!, så skulle det inte förvåna mej om man försökte i alla fall! ;o)

Ha en underbar dag!

Kram Monika

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hello!! Grattis till din son!!Så jättekul!!jag är alltid mallig o stolt när det går bra för mina kids!!


tack för goa ord hos mig!

En solig, vårig hälsning !!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥
~~~`*'*´~~~

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Va kul för sonen (o dig med förstås!!). Det finns ju inget som kan göra en så stolt som barnen. Låt mammahjärtat flöda över och häll det över ungen så blir han glad!!!!

Ja du, du får vara nyfiken på min översta bild ett tag till. Jag visar vad det föreställer så småningom. ;)

Kram L

Englagård sa...

Jaa, vilken tur att du läste bruksanvisningen *fniss*

Mina två äldsta söner hade håret nedanför axlarna innan de klippte sig och den äldste blev också kallad dam ibland men han brydde sig inte.

Grattis till murgröneöverlevnadsprocenten (fint ord va?) alla mina dör.

Kram Karina

Unknown sa...

Hejsan AC!
Sträck på dig! Klart du ska vara stolt, visst är det lätta att bli mallig för de små.
Ja, blommor är tydligen inte min grej heller det blir bara fel... Tur att det finns så verkliga fejk idag...ler.
Stryckbrädan har funnits på webbutiken me and my home om jag inte miss minner, ska ta mig en ordentlig funderare.
HA en go vecka! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem

Unknown sa...

hihihi gissa om jag är lite trött i skallen, såg när jag sände mitt med. att jag kalla dig AC... sorry karin! Kram Virrpannan Petra

linnea-maria sa...

Hejsan
Men han har ju fint hår plutten. Min grabb ser likadan ut. I våras täckte håret skulderbladen men då blev han riktigt retad för sitt "tjejhår" nu har han mer långhårig page eller vad man ska kallart. Hi hi det är jättekul att läsa instruktioner på prylar som säljs till USA. Där kan företagen stämmas om man tex råkar stryka kläderna när de sitter på kroppen om det inte står i instruktionerna att man inte får göra så./linnea-maria

ChatrinesLiving sa...

Go kveld!
Ja tenk om det hadde vært så "luksus" å stryke klær...;) Da skulle jeg gjort det ofte i allefall;)
Så vårlig og fint du har det inne, selv om det er vinter ute!
Jeg tror nesten jeg må gå i blomsterbutikken i morgen å kjøpe meg litt vårlige blomster. For hos meg er det jo også full vinter...
Strikke ja, det er jeg helt sikker på at du klarer!!!
Jeg begynte å strikke når jeg var 6år, så det skulle jo bare mangle om det ikke ble fint;)
Men det er mye jeg IKKE kan... Men ALT er mulig hvet du;)
Ønsker deg en riktig god natt!
Klem fra chatrine:)

P-lina sa...

Åhh grattis til sonens bedrift! klart man ska va mallig! :-) Känner även igen det där med håret....har 2 långhåriga söner. Den ena hade väääldigt långt ett tag, ALLA trodde han var tjej. Minns att han vann ett loteri i Spanien.Han erbjöds bara rosa tjejprylar att välja mellan...han stod fundersamt och skulle välja ut nåt pris tills jag talade om för tjejen att han faktiskt var kille. Oj förlåt sa hon och tog bort allt det rosa...sen kom alla pistoler och bilar fram istället haha.

Du, skulle jag ha en sån fin strykbräda så kanske jag skulle stryka tom ;-)

Undrar om det blir täckjacka/regnjacka eller vårjacka imorn? hopplöst...

ha det bra!/P-lina

Vårt lilla hem sa...

Hallå vännen!

Åh jag blir alltid så glad när jag tittar in här! :) Du gör de mest underbara, härlig inlägg jag vet!
Nu har du förgyllt min eftermiddag :)

Grattis till sonen coh den stolta mamman! :) Hoppas på god lycka och fler fina vinster i framtiden också!

Älskar murgröna!! Dina ser ju fantastiska ut! Ser så härligt ut när de liksom rinner iväg så där fint.
Jag fick två av min mamma när vi var på IKEA sist. De var också rätt stor och välväxta. Jag lindade upp dom på båge och det blev fint! Mamma sa att de var lättskött och lever länge, men nu börjar jag undra, ljög hon möjligen?! ;) Hoppas iallafall att jag kan hålla liv i dem ett tag för de är himlans mysiga.

Styrkbräda ja, hmm, jag har en blå med dassigt överdrag, den kommer inte komma med på bloggen ever, och få bo i ett skåp resten av sitt liv. Som jag inte hoppas blir så långt för då får jag köpa en ny fin, som den du visar :)

Ha nu den skönaste av eftermiddagar och jag hoppas solen skiner lika fint där du bor som den gör här :)

KRAM! Jenny

Liten Bod sa...

Gratta sonen! Det var enda gången jag tyckte det var kul med sport, när man fick heja på ungarna. Nu har det slutat med allt, vilket ger mer tid till pyssel åt mamma istället! Murgrönor vill ha vatten har jag kommit på.... De förlåter dig aldrig om du glömmer dem. Vill också ha en sån bräda, är nog tur om man ramlar på en gammal. Finns ju nya för ca 1000 kr har jag sett. Kram, Tina

MormorRuthsAnn sa...

Vad kul för sonen, då fick han lite extra självförtroende och det är ju bra för kommande tävlingar!
Jag hittade min strykbräda på en loppis, den bara stod där, fick den för 50 billiga riksdaler. Bara fortsätt leta när du går på loppis, plötsligt så står det där bara för dig!
Kram Ann

Millas hem sa...

Vad jag skrattade när du berättade vad det stod på "varningstexten".
Jag kunde liksom se det framför mig...att någon skulle gjort det..ajaj!!
Håller med ...fin strykbräda!
Kram Camilla

LOPPISLIV sa...

skrattade gott åt ditt inlägg......må tro sonen fick bråttom till frisören när han blev kallad för dam...*fniss* Gratta sonen för placeringen....klart att du ska vara mallig...bara njut........Här i söder har vi vår....kallt men blå himmel och sol...och många har redan planterat ut penséer...jag väntar nog lite...om jag nu lyckas...man vet som sagt aldrig med vädret....Ja du en sån strykbräda skulle jag också vilja ha....då kan den stå framme jämt och det ser fint ut ändå....Kram Paula

karrakolan sa...

Kommer ihåg att min farmor hade en sådan strykbräda, vacker men inte praktisk när man använde ånga, så blev alla underlags plankor vinda. Men hon vägrade att byta den till en mordern modell. Kanske därför de lämnade nästan all tvätt till tvättinrättningen. Grattis till en duktig skytt. Det var minsann en fenomenal insats.
Förstagången jag tittar in till dig i alla fall. Jag kommer nog att titta in fler gånger så och läsa om nästa medalj.
Ha en bra dag.

Maria sa...

Ser allt fler utav dessa stykbärdor hos er andra bloggare, skulle kanske inte skänt mitt till loppis!!!!